whatsapp

Güncel

SGK'DAN MUHASEBECİLERE SEMİNER

SGK İl Müdürü Nurettin Acar, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katıldı. Acar, SGK'da ki son değişiklikler ve teşvikler konusunda bilgiler verdi.

10 Nisan 2016 Saat: 09:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.193 kez okunmuştur

SGK'DAN MUHASEBECİLERE SEMİNER
SGK'DAN MUHASEBECİLERE SEMİNER

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kocaeli İl Müdürlüğü personelinin sunumu ile "Sosyal Güvenlik Kanunu'ndaki Son Değişiklikler ve Teşvikler" konulu seminer, Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda (KSMMMO) gerçekleştirildi.

SGK Kocaeli İl Müdür Yardımcısı Nasır Durmaz, SGK Denetmenleri Mehmet Fatih Kılıç, Nadir Mutlu ve Nihat Güney’le birlikte "Sosyal Güvenlik Kanunu'ndaki Son Değişiklikler ve Teşvikler" konulu sunumu Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası hizmet binasında, KSMMMO üyelerine gerçekleştirdi.

GÖKMEN  “GELECEĞE YATIRIM YAPIYORUZ”

Seminerde açılış konuşmasını yapan Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Gökmen, “SGK İl Müdürlüğü’ne gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde ortak çalışmalar konusunda fikir birliğine varmıştık. SGK İl Müdürü Sayın Nurettin Acar bu konuda hassasiyet gösterdi. Kendisine ve ekibine sundukları katkıdan ötürü çok teşekkür ederiz. Üyelerimize yönelik eğitim çabamız bundan sonra da öncesinde olduğu gibi artarak devam edecek. Odamız, üyelerinin eğitimine, onların geleceğine yatırım yapmaya bundan sonra da devam edecek” diyerek sözlerini tamamladı.
Gerçekleştirilen seminerin ardından Kocaeli SMMM Odası Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri tarafından SGK personeline teşekkür plaketleri sunuldu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑