whatsapp

Güncel

SİRMEN'İN TAHLİYE SEVİNCİ

Cezaevinden çıkıp özgürlüğüne kavuşan İzmit Büyükşehir eski Belediye Başkanı ve CHP’nin duayen siyasetçisi Sefa Sirmen sevenleri tarafından adeta başkan gibi karşılandı

8 Şubat 2017 Saat: 12:26
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.564 kez okunmuştur

SİRMENİN TAHLİYE SEVİNCİ
SİRMEN'İN TAHLİYE SEVİNCİ

Geçtiğimiz yıl haziran ayında İzgaz davasından hapis cezası alan ve bu nedenle Kandıra Cezaevi’ne giren Sefa Sirmen, özgürlüğüne kavuştu. Kandıra Cezaevi’nin kapısında sevenleri, ailesi ve partililer tarafından karşılanan Sefa Sirmen, buradan konvoy eşliğinde CHP Kocaeli İl binasına geldi. Sirmen burada partililere kucaklaşırken, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, eski milletvekilleri İzzet Çetin,  Hikmet Erenkaya, eski belediye başkanı Fikret Toker, il başkanı Cengiz Sarıbay ve il yöneticileri yalnız bırakmadı.

BUGÜN BEN YENİDEN DOĞDUM

Sirmen daha sonra İzmit ilçe binasının önüne gitti. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Sirmen, sloganlarla karşılandı. Sİrmen için ilçe binası önünde adeta izdiham yaşandı. İlçe binası önünde toplanan kalabalık, "İzmit seninle gurur duyuyor" sloganları atayarak Sirmen'e sevgisini gösterdi.  Ardından sevenlerine seslenen Sirmen," Bugün ben yeniden doğdum. Bana bu güzelliği bana yaşattığınız için teşekkür ederim. 7,5 aydır sizlerden ayrı kaldım. Ama hiç pişman değilim. Ben İzmitlilere hizmet etmekten başka bir şey düşünmedim. İzmit bugün hala bizim projelerle hayat buluyor. Eğer projeleri iptal ederseniz İzmir yaşanmaz bir kent olur. Yuvacık barajını gölgelemek için bir sürü iftira attılar ama adalet yerini buldu. Türkiye'de gerçekleşmiş olan doğuştan projemiz iftihar ettiğimizi ödül almış projedir.

HALKIM İÇİN DAHA ÇOK YATARIM

Konuşmasına devam eden Sirmen," Bunun en canlı tanığı depremde en ufak bir yangın olmadan devam ettirmesidir. Halkım için daha da çok yatmaya hazırım. Sizlere çok teşekkür ederim. Yargı süreci devam ediyor. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Bana ceza veren hakimler bugün içerideler. Gerçeği yakalamış olacağız. Allah hepinizden razı olsun. Hepinizi çok seviyorum." Sirmen'in konuşması "Büyük başkan" sloganları arasında sona erdi.

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑