whatsapp

İGF

SMA hastaları için emsal karar Batman'dan

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci’nin vekâlet ettiği Batmanlı SMA Hastası Elif Eva Tenha’nın dosyasına yönelik çıkan karar ile SMA hastalarının bağış toplayabilmesinin önü açıldı.

24 Mart 2021 Saat: 10:31
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 302 kez okunmuştur

SMA hastaları için emsal karar Batman'dan
SMA hastaları için emsal karar Batman'dan
BATMAN (İGFA) - DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, ülke genelinde alınan karar ile SMA hastalarının valilik izni olmadan bağış toplayabilmesinin önüne geçildiğini söyledi. Bir çok kritik hasta için valiliklerin ret kararı verdiğini anımsatan Başkan Müjdeci, "Batmanlı SMA hastası Elif Eva’nın da tedavisi de kritik bir süreçteydi. Valilik izni alınarak bağış toplanabilmesinin sağlanması gerekiyordu. Elif Eva’nın bağış kampanyasının valilik izni alması için girişimlerimizi başlattık. Nihayet ilgili dava dosyasında, tüm SMA hastaları için emsal niteliğinde olabilecek bir kararın geçmesini sağladık" diye konuştu.
Başkan Müjdeci, tüm vatandaşları imkanları dahilinde valilik izni bulunan Elif Eva’nın tedavisi için Enes Tenha adına olan TR960006701000000058254436 nolu IBAN'a bağış yapmaya davet etti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑