whatsapp

Yaşam

İstanbul Üsküdar'da 'Şişenin Dibi'ni görmeye çalıştılar!

İstanbul'da 'Alkol Bağımlılığı Farkındalık' Haftası kapsamında, Yeşilay ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar'da 'Şişenin Dibi' sergisi düzenlendi.İSTANBUL (İGFA) - Alkol bağımlılığının sarsıcı yüzünü ortaya koymak...

19 Kasım 2021 Saat: 14:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 256 kez okunmuştur

İstanbul Üsküdar'da 'Şişenin Dibi'ni görmeye çalıştılar!
İstanbul Üsküdar'da 'Şişenin Dibi'ni görmeye çalıştılar!

İstanbul'da 'Alkol Bağımlılığı Farkındalık' Haftası kapsamında, Yeşilay ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar'da 'Şişenin Dibi' sergisi düzenlendi.

İSTANBUL (İGFA) - Alkol bağımlılığının sarsıcı yüzünü ortaya koymak, alkolün insan ve toplum sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekmek için Alkol Bağımlılığı Farkındalık Haftası kapsamında, Yeşilay ve Üsküdar Belediyesi işbirliği ile Üsküdar'da 'Şişenin Dibi' sergisi düzenlendi.

Alkol bağımlılığının sarsıcı yüzünü ortaya koyan “Şişenin Dibi” sergisi, alkolün insan ve toplum sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekerken, toplum vicdanını sarsacak karelere vurgu yapıyor. Sanatın, bağımlılıklarla mücadele konusunda farkındalık oluşturmanın önemli ve etkili bir yolu olduğu düşüncesiyle hareket eden Yeşilay, alkolün olumsuz etkilerine dikkat çekmek için “Şişenin Dibi”ne ışık tutuyor.

Sergide duvara koyulan alkol şişelerinin dibine bakanlar, alkolün zararları hakkında sosyal mesajlar ile karşılaştı ve şişenin dibini gördü. Sergi, 21 Kasım'a kadar açık kalacak.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑