whatsapp

Güncel

ŞÜKRÜ KARABACAK YENİ PROJELERİ AÇIKLADI

Kasım ayı Meclis toplantısında konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, 2017 yılında yapılacak projeleri açıkladı.

4 Kasım 2016 Saat: 10:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.365 kez okunmuştur

ŞÜKRÜ KARABACAK YENİ PROJELERİ AÇIKLADI
ŞÜKRÜ KARABACAK YENİ PROJELERİ AÇIKLADI

Mahalle konakları, sahil çalışmaları, Yüzme havuzları ve Kent Park 2017'de Darıcalı'nın hizmetinde olacak.

Darıca Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı önceki gün gerçekleştirildi. Şükrü Karabacak başkanlığında yapılan toplantıda Darıca'yı bekleyen projeler birbiri ardında patladı. 2017 yatırımlarıyla alakalı bilgi veren Şükrü Karabacak, "Bütçe ve performans programı nihai şekillerini aldı. Dönem içinde değişikliğe uğrayan projeler olursa nedenlerini sizlere aktaracağız. 2017 yılında Balyanoz koyunda 2.5 kilometre uzunluğunda 50 dönüm alanının yaz aylarına yetişmesi için çalışmalar başlayacak. Sahil 4.etap da sıcak piknik alanlarıyla ilgili vatandaşların talebi var. Bunun için de sahilde mevcut haliyle imkanımız yok. Yapacağımız bu çalışmayla kısmen de olsa sıcak piknik imkanına halkımız kavuşmuş olacak. Üçüncüsü mahalle konakları. Osmangazi, Bağlarbaşı, Kazım Karabekir semt konaklarını hayata geçiriyoruz" dedi.

YÜZME HAVUZU VE KENT PARK

Darıca'nın uzun bir süredir beklediği Yüzme Havuzuyla ilgili müjdeyi, ilk kez kesin bir dille veren Karabacak, "Önümüzde ki ay emek mahallesine 2 tane yüzme havuzu projesini hayata geçireceğiz. Kadınlar ve erkekler için ayrı havuzlar olacak. Proje çalışmaları şu anda başladı. Bağlarbaşı Ortaokulunda Beden Eğitimi derslerinde kullanılmak üzere kapalı spor salonu projemizi hazırladık. Şu anda projesi yürütülen Nenehatun bölgesinde büyük bir kent park çalışmalarını başlatmış durumdayız. Bunların hepsi 2017 yılında hayata geçireceğimiz projeler. Bunlar bir İlçe Belediyesinin yapabileceği en güzel projeler. Yine Nenehatun'da Amatör Spor Kulüpleri için yapacağımız tesisi Spor Bakanlığına götürdük, Bakanlıktan onay bekliyoruz" diye konuştu. İSA TURHAN

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑