whatsapp

Güncel

TARHAN. 17 AĞUSTOS'UN ÜZERİNDEN 17 YIL GEÇTİ;

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 17 Ağustos depreminin üzerinden tam 17 yıl geçti. O gece yaşananlar hala hafızamızda. 45 saniyelik o deprem hem Kocaeli'yi hem de Türkiye'yi hüzne boğdu. dedi.

16 Ağustos 2016 Saat: 11:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.430 kez okunmuştur

TARHAN. 17 AĞUSTOS'UN ÜZERİNDEN 17 YIL GEÇTİ;
TARHAN. 17 AĞUSTOS'UN ÜZERİNDEN 17 YIL GEÇTİ;

17 Ağustos depreminin üzerinden tam 17 yıl geçti.O gece yaşananlar hala hafızamızda...45 saniyelik o deprem hem Kocaeli'yi hem de Türkiye'yi hüzne boğdu.

Yitirilen binlerce can Yetim ve öksüz kalan çocuklar Harap olan emekler... Sokaklara savrulan eşyalar Aile albümleri ve oyuncaklar Parçalanmış çerçeveler Enkaz altında kalan anılar.

Üzerinden geçen bunca yıla rağmen Kocaeli'nde ve aslında Türkiye'nin pek çok yerinde deprem gerçeği ile yüzleşildiği söylenemez. Hasarlı binaların onarılmadığını,kentlerin meydanlarının bile betona boğulduğunu üzülerek görüyoruz.

Teknoloji ve bilimle barışık,yeşili ve doğayı koruyan,meslek odalarının uyarılarını dikkate alan bir anlayış ve sorumlulukla hareket edildiğinde, hafızalara kazınan o acıların bir daha yaşanması engellenebilir. 17 Ağustos'un,17'inci yıldönümünde bir kez daha kaybettiğimiz yurttaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyor,Türkiye'nin bir daha böyle felaketler yaşamamasını diliyorum.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑