whatsapp

Güncel

TARHAN’DAN SERT ELEŞTİRİ!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Üretim Reform paketiyle ilgili TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı.

13 Haziran 2017 Saat: 16:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.458 kez okunmuştur

TARHAN’DAN SERT ELEŞTİRİ!
TARHAN’DAN SERT ELEŞTİRİ!

Tarhan pakete yönelik sert eleştirilerde bulunduğu konuşmasında AK Parti grubuna seslenerek, "Üretim reformu deyince aklımıza ne geliyor sayın milletvekilleri? Yükseköğretim kurumları mı, milletvekillerine çift maaşlar mı, değerlerimizin talan edilmesi mi? Yoksa sanayimizin gelişmesi için yatırımlar, istihdam artışı, atıl alanların açılması, üretimin, tarımın canlandırılması mı? Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin ve Acıbadem Üniversitesinin adının değiştirilmesinin, Özelleştirmelerde kamu zararına yol açan bakan ve bürokratların ödemesi gereken bedellerin ortadan kaldırılmasının, Sendika haklarını düzenleyen maddelerin bu kanun taslağında ne işi var? AKP iktidarı üretimde reformu bu maddeler ile mi sağlayacak?" dedi.

ÜRETİMİ ARTTIRMAK İÇİN ÖNCE GÜVEN SAĞLANMALI

Tarhan, "Üretim artsın istiyorsak öncelikli olarak yapılması gereken, yatırımcının önünü açmaktır. Güven sağlamaktır. Bunun içinde bir an önce OHAL’in kaldırılması ve Türkiye’nin tam demokratik işleyişe geçmesi gerekmektedir. Yapmayın, etmeyin değerli arkadaşlar bir birimizi kandırmaya çalışmayalım. OHAL olan yerde kim gelip yatırım yapar? Kim riske girmek ister?" dedi.

TARHAN: KANDIRMAYIN!

Tahsin Tarhan, TRT ile ilgili ise, "Sanayiciden kaldırdık dediğiniz TRT payını; görsel ve işitsel her türlü cihazdan yüzde 10 olarak vatandaşın sırtına bindiriyorsunuz. Kimseyi TRT payı kaldırılıyor diye kandırmayın" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑