whatsapp

Güncel

TATOĞLU MAHALLE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU

AK Parti Gebze'de yapılacak kongre öncesi ilçe başkanlığına adaylığını açık açık beyan eden ve çalışmalar yapan Gebze'nin güçlü isimlerinden Köksal Tatoğlu, önceki gün mahalle başkanları ile bir araya geldi.

31 Temmuz 2017 Saat: 07:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.517 kez okunmuştur

TATOĞLU MAHALLE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU
TATOĞLU MAHALLE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU
AK Parti'de kongreler öncesi adaylar çalışmalarını hızlandırdı. 19 Ağustos'ta başlayacak ilçe kongreleri öncesi AK Parti Genel Merkezince bu hafta ilçe başkanlığına devam edeceklerin açıklanması etmeyeceklerin yerine ise adayın belirlenmesi konusunda açıklama yapması bekleniyor. 
MAHALLE BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Geçtiğimiz hafta yapılan delege seçimlerinin ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba'ya rakip olarak çıkan Gebze'nin güçlü isimlerinden Köksal Tatoğlu, sahaya indi. Adaylığını hemen hemen her platformda deklara eden Tatoğlu'nun İlçe Başkanlığı için güçlü bir isim olduğu Soba'nın devam etmemesi durumunda Tatoğlu'nun ilçe başkanlığının kesin gibi olduğu söyleniyor.
MAHALLE BAŞKANLARINA AÇIKLADI
Tüm bu gelişmeler çercevesinde önceki gün çalışmalarını hızlandıran Tatoğlu, Ellade Restaurant'ta mahalle başkanları ile bir araya geldi. Yanına İlçe Başkan Yardımcısı Selim Malkoç ve İlçe Yöneticisi Samet Çoşkun'u da alan Tatoğlu, Mahalle Başkanlarına aday olduğunu açıklayarak destek istedi.
 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑