whatsapp

Güncel

TAVLA TURNUVASINDA GELENEK BOZULMADI

Gebze Kandıra Merkez Köylerini Kalkındırma ve Geliştirme Derneği 13’ncü Tavla turnuvasını dernek lokalinde gerçekleştirdi.

23 Ekim 2017 Saat: 12:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.135 kez okunmuştur

TAVLA TURNUVASINDA GELENEK BOZULMADI
TAVLA TURNUVASINDA GELENEK BOZULMADI

Tavla Turnuvası dün gerçekleştirildi. Dernek lokalinde gerçekleşen turnuvaya Gebze Kandıra Merkez Köylerini Kalkındırma ve Geliştirme Derneği Başkanı Sedat Durmuş, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Türk Hava Kurumu Gebze Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Atatürkçü Düşünce Derneği Gebze Şube Başkanı Nilgün Aydın, Gebze Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Baş, Elektrik Mühendisleri Odası Gebze Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cüneyt Tüfekçioğlu, KSMMMO eski yönetim kurulu üyesi Hafız Coşkun, CHP Gebze İlçe eski Başkanı Güner Anlar Baş, GESLİMED Başkanı Bilal Dülger ve çok sayıda oyuncu katıldı.

 

BİRİNCİYE KANDIRA HİNDİSİ VERİLDİ

Başkan Sedat Durmuş’un kısa bir açılış ve selamlama konuşması, turnuvanın kurallarına dair bilgilendirme ve ilk turun kura çekiminin ardından maçlara başlandı. 7 sayılık tek maçlarla, eleme usulü gerçekleşen turnuvanın yarı finalinde Aktan Uslu, Ayhan Pektaş’ı; Hasan Turhan, Fatih Sungur’u eleyerek finale adını yazdırdı. Final maçı iki beş sayılık üzerinden oynandı. Rakibini mağlup eden gazeteci Aktan Uslu, turnuvanın 13’ncü kupası ile birlikte ödül olarak Kandıra hindisinin sahibi oldu. Turnuvada ikinciliği edinen Hasan Turhan’ın ödülü tavla oldu. Turnuvada üçüncülüğü Ayhan Pektaş, dördüncülüğü Fatih Sungur edindi. Şampiyon ve ikinci ile birlikte üç ve dördüncülere de sertifika verildi.

7.GÜN HABER

www.yedincigunhaber.com

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑