whatsapp

Güncel

TÜKSİAD’TAN KORE-TÜRKİYE İŞ FORMU

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği yarınTürkiye-Kore İş Formu gerçekleştirecek. Tüm Kobi Sanayi ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD) 12 Nisan Salı günü yapacağı Türkiye-Kore İş Formu ile ilgili olarak bir basın toplantısı ger

11 Nisan 2016 Saat: 12:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.405 kez okunmuştur

TÜKSİAD’TAN KORE-TÜRKİYE İŞ FORMU
TÜKSİAD’TAN KORE-TÜRKİYE İŞ FORMU

Dernek binasında gerçekleşen basın toplantısına TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda form ile ilgili olarak bilgi veren Nurettin Aslantürk, “Yakın bir zamanda bir kongre sürecinde ciddi bir tüzük değişikliği yaptık. Bu değişikliği taçlandıracak programlar yapma hedefi koyduk. İşadamları olarak kenetlenmemiz gerektiğine inanıyorum. El ele verirsek hem ülkemizi hem bölgemizi tanıtırız. Geçen ay Kore konsolosluğunu ziyaret ettik. Ülkemizde iç yapana yabacı ülkelerin temsilcileri ve işadamların ziyaret ederek onları ülkemize ve derneğimize davet edelim istedik. Buradaki sanayicileri de o ülkelere götürelim. 

CİDDİ BİR FORUM OLACAK

Yönetim kurulu üyelerimiz ciddi bir çaba serf ediyorlar. Önümüzdeki hafta Salı günü (yarın) Ramada Otel’de Kore-Türkiye İş Formu gerçekleştireceğiz. Kore-Türkiye İş Formu ciddi bir forum. Biz bunun için ciddi bir çalışma içindeyiz. Kore’de bölgemizde iş yapan firmalar katılacak. Kore’den gelen yatırımcılar olacak. Forma 20’ye yakın bu bölgeden Kore’den de 50 yakın firma katılmasını bekliyoruz. Başta bakanımız, milletvekilleri, valimiz, belediye başkanlarımız, tüm OSB başkanları, işadamları ve STK temsilcileri katılacak. Sabah 9.30 kayıt ile başlayacak forum, saat 10.15’te konuşmalarla başlayacak. Protokol sırasına göre konuşmalar olacak. Öğle arası ve öğleden sonra Kore’deki ticaret odası bilgilendirmede bulunacaklar.” dedi.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑