whatsapp

Güncel

VATANDAŞ PAZARA NEREYE GİDECEK

Gebze Belediyesinin önceki gün yapılan oturumunda Gebze’deki Pazar sorunu da gündeme geldi. Bağımsız meclis üyesi Fahrettin Bostan, Develi Durağı ve Köşklüçeşme gibi noktalarda yaşayan vatandaşların yeni sabit Pazar yerlerine gitmeleri

3 Ağustos 2017 Saat: 17:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.899 kez okunmuştur

VATANDAŞ PAZARA NEREYE GİDECEK
VATANDAŞ PAZARA NEREYE GİDECEK

Gebze Belediyesinin önceki gün yapılan oturumunda Gebze’deki Pazar sorunu da gündeme geldi. Bağımsız Meclis Üyesi Fahrettin Bostan,  “Develi Durağı ve Köşklüçeşme gibi noktalarda yaşayan vatandaşların yeni sabit Pazar yerlerine gitmelerinin mümkün olmadığını ifade ederek; “Fatih Devlet Hastanesi karşısındaki sabit pazar yeri büyük şehir tarafından konuta çevrildiği için Osman Yılmaz, Köşklüçeşme ve Mustafapaşa'ya sabit pazar yapılmayacak. Mevlana mahallesine kurulan pazara vatandaş nasıl gidecek?” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de Mevlana Pazar yerinin aralık ayında bitirleecğini, Cuma pazarı, Gaziler Cuma Pazarı ve pazartesi pazarının kaldırılacağını söyledi. Köşker, Kirazpınar ve Ulus Mahallesine de yeni kapalı Pazar yerleri yapıldığını ifade ederek, Fatih Devlet Hastanesi karşısındaki Pazar yerinin de mahkeme kararı ile konut alanına çevrildiğine dikkat çekti.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑