whatsapp

Güncel

VEFA ARACI'DAN ÇALIŞANLARINA BİN TL İKRAMİYE

Kocaeli'nin en önemli kuruluşları arasında yer alan Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı "Ülkemizin yaşadığı enasyona bağlı olarak alım gücünde yaşanan değişimler nedeniyl

4 Ekim 2018 Saat: 12:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.369 kez okunmuştur

VEFA ARACIDAN ÇALIŞANLARINA BİN TL İKRAMİYE
VEFA ARACI'DAN ÇALIŞANLARINA BİN TL İKRAMİYE

Kocaeli'nin en önemli kuruluşları arasında yer alan Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı "Ülkemizin yaşadığı enasyona bağlı olarak alım gücünde yaşanan değişimler nedeniyle" diyerek çalışanlarına 1.000 TL ikramiye verme kararı aldı.

Kocaeli'nin en önemli kuruluşları arasında yer alan Koruma Klor Alkali San. ve Tic. A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim Aracı "Ülkemizin yaşadığı enasyona bağlı olarak alım gücünde yaşanan değişimler nedeniyle" diyerek çalışanlarına 1.000 TL ikramiye verme kararı aldı. Müjdeli haberi, çalışanlarına gönderdiği bir yazı ile duyuran Aracı, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli çalışanlarımız, grubumuzun performansının artırılması ve hedeerimizin gerçekleştirilmesinde siz değerli çalışanlarımızın katkısı önemlidir. Son dönemde ülkemizin yaşadığı enasyona bağlı olarak alım gücünde yaşanan değişimler nedeniyle bir defaya mahsus, net olarak 1.000 TL ek sosyal yardımda bulunacağız. Ek sosyal yardım ekim ayırım İşçisini düşünerek ara zam yapan şirketlere Koruma Grubu da katıldı. ilk haftasında hesaplarınıza yatırılacaktır. Çalışmalarınız için teşekkür eder, hayırlı olmasını dileriz" Bilindiği üzere Evyap, Şişecam, Siemens, Ecoplas, Freşa firmaları da çalışanlarına ikramiye veya zam verdiğini duyurmuştu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑