whatsapp

Güncel

VERGİ ALACAKLILARI BİLGİLENDİRİLDİ

Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliğinde, 7143 sayılı vergi ve bazı alacaklıların yeniden yapılandırılması ile ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun hakkında bilgilendirme toplantıs

13 Temmuz 2018 Saat: 14:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.439 kez okunmuştur

VERGİ ALACAKLILARI BİLGİLENDİRİLDİ
VERGİ ALACAKLILARI BİLGİLENDİRİLDİ

Gebze Ticaret Odası ve Kocaeli Vergi Dairesi Başkanlığı işbirliğinde, 7143 sayılı vergi ve bazı alacaklıların yeniden yapılandırılması ile ilgili bazı kanunlarda değişiklik yapılmasına ilişkin kanun hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

GTO Meclis Salonu’nda dün yapılan toplantıya Kocaeli Vergi İdaresi Başkanı Ayhan Yaman, Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin, Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu ve GTO Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin yaptıktan sonra Kocaeli Vergi İdaresi Başkanı Ayhan Yaman da bir teşekkür konuşması yaptı. Yaman’ın konuşmasından sonra Gelir İdaresi yetkilileri Mustafa Küçükbalkaya, Halil İbrahim Temiz, Levent Şensoy yapılandırmayla ilgili bilgi verdiler. 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑