whatsapp

Kültür/Sanat

VEYSEL KAVRAYAN’A GAZETECİLİK ÖDÜLÜ

Kocaeli’li Araştırmacı ve Eğitimci Gazeteci, Kocaeli Haberci gazetesi yazarı Veysel Kavrayan İstanbulda her yıl düzenlenen, 2016'da Türkiye'nin ve KKTC'nin en iyileri, jüri değerlendirmesinde “En İyi Uluslararası Gazeteci

6 Aralık 2016 Saat: 09:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.301 kez okunmuştur

VEYSEL KAVRAYAN’A GAZETECİLİK ÖDÜLÜ
VEYSEL KAVRAYAN’A GAZETECİLİK ÖDÜLÜ

Kocaeli’li Araştırmacı-Eğitimci Gazeteci, Kocaeli Haberci,Uluslararası Haber Ajansı, Turkuaj Haber Ajansı,Ekoyaşam Gazetesi,Yedincigün Haber gazetesi, Net Ajans, Kıbrıs Genç Tv.Visionaz Tv. yazarı Veysel Kavrayan, İstanbul'da her yıl düzenlenen, Türkiye'nin ve KKTC'nin 2016'da en iyileri, jüri değerlendirmesinde “En İyi Uluslararası Gazeteci” ve “En İyi Haber” ödülünün sahibi oldu.

 

İKİ ÖDÜLÜN SAHİBİ OLDU

Kocaeli’de yayınlanan Kocaeli Haberci gazetesi muhabiri ve yazarı Araştırmacı Gazeteci Veysel Kavrayan İstanbulda her yıl düzenlenen, 2016'da Türkiye'nin ve KKTC'nin en iyileri, En İyi Uluslararası Gazeteci ve En İyi Haber Ödülüne jüri seçimiyle uygun görüldü. Kavrayan, Azerbaycan, KKTC ve Türkiye ile ilgili kardeşlik vurgusu yapan ve büyük çalışmaları ile Türk Dünyası ve Azerbaycan Cumhuriyeti Devleti Diaspora Bakanlığı ve uzuvlarının yaptığı çalışmalar ile ilgili yaptığı haberlerle seçildi.

SANATÇI VE DAVETLİLERDEN YOĞUN İLGİ

Çeşitli ülkelerden çoksayıda davetli ve misafirin yer aldığı ödül töreninde Gazeteci Veysel Kavrayan ile birlikte Nilgün Belgüm,Ece Erkan,Ferman Toprak,Yılmaz Morgül ve bir çok sanatçı, yönetici, program yapımcısı bir çok dalda ödüle layık görüldü.

www.yedincigunhaber.com

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑