whatsapp

Güncel

Yandık Kocaeli’nin büyük kaybı

İSU Genel Koordinatörü Mahmut Yandık uzun yıllardır sürdürdüğü görevine emekliliği ile son noktayı koydu. Bir kaç yıl daha hizmet etmesi gereken başarılı yönetcinin emekliliği Kocaeli'nin en büyük kaybı.

16 Şubat 2016 Saat: 13:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.437 kez okunmuştur

Yandık Kocaeli’nin büyük kaybı
Yandık Kocaeli’nin büyük kaybı

Bölgemizde yedisinden yetmişine köylüsünden kentlisine her kesin yanında olan  ve gece gündüz demeden görevini başarıyla yapan devlet adamı Mahmut Yandığın emekliliği Kocaeli Büyükşehir belediye başkanlığı ve İSU Genel müdürlüğünün en büyük kaybıdır.

Uzun yıllar bölgemizde bir çok önemli projeye imzasını koyan ve çok önemli alt yapı çalışmalarını hayata geçiren her kesin her saat ulaşabildiği İSU Koordinatörü Mahmut Yandığın emekliliği bölge halkının çok büyük kaybı.

Köylülerle köylü şehirlilerle şehirli olan herkesten daha çok çalışan gecesi gündüzü demeden alt yapı çalışmalarını bizzat yöneten böylesi bir devlet ve hizmet adamının emekliliği büyük üzüntü yaratırken, bölge halkından haber sitemize yapılan açıklamada yöneticilere önemli duyuruda bulundular, “Halkla bu kadar uyumlu çalışan bir müdür Mahmut Yandık’ın birkaç yıl daha bu kente hizmet etmesi sağlanabilirdi İSU Genel müdürüne ve Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Karaosmanoğlunun hizmet adamından birkaç yıl daha görevinde kalması istenmelidir ” dediler

www.yedincigunhaber.com - Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑