whatsapp

Yaşam

Yıldırım’da 580 kilogram zirai ilaç atık kutusu toplandı -

Yıldırım Belediyesi, ilçenin 4 noktasına yerleştirdiği zirai ilaç ambalajları toplama konteynerlerinden toplanılan zirai atıkları ilgili lisans firmasına göndererek imha ediyor.  BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi, İklim Değişikliğ...

22 Ekim 2024 Saat: 11:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 21 kez okunmuştur

Yıldırım’da 580 kilogram zirai ilaç atık kutusu toplandı -
Yıldırım’da 580 kilogram zirai ilaç atık kutusu toplandı -

Yıldırım Belediyesi, ilçenin 4 noktasına yerleştirdiği zirai ilaç ambalajları toplama konteynerlerinden toplanılan zirai atıkları ilgili lisans firmasına göndererek imha ediyor.  

BURSA (İGFA) - Yıldırım Belediyesi, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, atıkların uygun bir şekilde yönetilmesi ve geri kazanılabilir atıkların kaynağında ayrıştırılarak toplanmasını sağlayan uygulamalarına devam ediyor. Sıfır atık uygulamalarından biri olarak kırsal bölgelere yerleştirilen zirai ilaç atık toplama konteynerleri ile çiftçilikle uğraşan vatandaşların zirai mücadelede kullandığı bitki koruma ürünleri ambalaj ve atıkları toplanıyor. Yıldırım Belediyesi ekipleri, geçtiğimiz yıldan bu yana 580 kilogram zirai ilaç atıklarını ilçenin 4 noktasına yerleştirdiği atık toplama konteynerlerinden alarak ilgili lisanslı firmaya gönderdi.  

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑