whatsapp

Güncel

YOZGATLILAR PİKNİKTE COŞTU

Gebze,Darıca,Dilovası,Çayırova Yozgatlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği geleneksel olarak her yıl düzenlediği piknik Fatihin otağı Gebze Hünkar Çayırında gerçekleşti.

29 Temmuz 2019 Saat: 09:25
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.065 kez okunmuştur

YOZGATLILAR PİKNİKTE COŞTU
YOZGATLILAR PİKNİKTE COŞTU

Çayırova Yozgatlılar Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel piknikte Gebze, Darıca,Dilovası ve Çayırova Yozgatlılar Derneğinin başkan ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Piknikte yöre halkı günün tadını çıkardı ve geçmişin güzel günlerini yad ettiler. Genel katılımın sağlandığı hünkar çayırı piknik etkinliğinde sırasıyla konuşma yapan dernek başkanları katılım gösteren hemşerilerine,üyelerine ve davetlilere teşekkür ettiler. Yöneticiler ve yöre halkı program akışı içinde birlikte eğlendiler.

YOZGATLILAR GÜNÜN TADINI ÇIKARDI

Yozgatlılar derneğinin Gebze Hünkarçayırında gerçekleşen piknik programına katılan aileler yöresel yiyecekleriyle ikramlarda bulunarak günün tadını çıkardı. Derneğin yöresel sanatçısı Emre Ayaydın’ın yöresel sazlar eşliğinda söylediği türkülerle coşan Yozgatlılar halka halka oldukları hünkar çayırında halaylar çekerek coştular.Büyüklerin oyunlarına katılmayan gençler ve çocuklar top oynadı ip atladılar.

DERNEK BAŞKANLARI HALAY ÇEKTİ

Bölgemizde bulunan diğer il ve ilçe dernek yöneticilerininde katıldıkları Yozgatlılar Derneği piknik şöleninde misafirlere yöresel ikramlar yapıldı. Pinige katılan Gebze Şenkayalılar Dernek başkanı İsrafil Kamacı ve piknige katılan dernek yöneticileri halay çekerek Yozgatlılarla birlikte etkinliğe renk kattılar.

BAŞKAN YARDIM TEŞEKKÜR ETTİ

Yozgatlılar Dernek Başkanı Nuri Yardım, “ Geleneksel olarak her yıl düzenli bir şekilde gerçekleştirdiğimiz piknik etkinliğimiz bizim kültür zenginliğimizdir, burada bulunan hemşerilerimizin yılda bir kez açık alanda bir arada bulunmaları ile hem eğleniyor hemde memleket özlemimizi gidermiş oluyoruz gençlerimiz, çocuklarımız bir birleriyle kaynaştığı bir günün sonunda  herkesin heyecanla beklediği derneğimizin hediye çekilişi ile günü birlikte tamamlıyoruz bu gün burada bulunan bütün hemşerilerime yönetim kurulu arkadaşlarımıza dernek başkanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yozgatlıar Derneği Yönetim Kurulu : Başkan Nuri Yardım, Medine Çam,Köksal Kılıçaslan,Kazım Çekinmez,Mustafa Aksoy,Saniye Yüksel,Şinasi Canpolat,Hakkı Gençarslan,Emre Ayaydın,H.Ahmet Eröz,Recep Erkılınç.

7.GÜN HABER : Özden DEMİRCİ

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑