whatsapp

İGF

Zafer'den Çağlayan’da adalet buluşması çağrısı

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanına hakaret davası için 29 Nisan’da Çağlayan Adliyesi’nde olacaklarını duyurarak vatandaşları adalet için desteğe çağırdı.ANKARA (İGFA) - Zaf...

28 Nisan 2025 Saat: 18:15
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 42 kez okunmuştur

Zafer'den Çağlayan’da adalet buluşması çağrısı
Zafer'den Çağlayan’da adalet buluşması çağrısı

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanına hakaret davası için 29 Nisan’da Çağlayan Adliyesi’nde olacaklarını duyurarak vatandaşları adalet için desteğe çağırdı.

ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, haftalık basın toplantısında, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın 29 Nisan’da Çağlayan Adliyesi’nde görülecek davasına dikkat çekti. Özdağ'ın Antalya’da yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kongresindeki açıklamalarına yanıt verdiğini, ancak Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı sıfatıyla hakaret davası açtığı belirtildi.

Parti sözcüsü Karamahmutoğlu, “Birden fazla şapkası olan Erdoğan, hangi sıfatla konuştuğunu açıkça belirtmeli. Siyasi tartışmada karşımıza Cumhurbaşkanı olarak çıkması adil değil” dedi.

Karamahmutoğlu, Özdağ’ın yanı sıra protesto hakkı kullanan öğrenciler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer mağdurlar için de Çağlayan’da olacaklarını açıkladı.

“Hukukun üstünlüğü ve demokrasi için mücadele hepimiz için eşit olmalı” diyen Azmi Karamahmutoğlu, vatandaşları “suskunluk yerine” adalete sahip çıkmaya davet etti.

Toplantıda, 29 Nisan sabahı saat 08:00’de Çağlayan Adliyesi meydanında kahvaltı etkinliği düzenleneceğini duyuran Karamahmutoğlu, “Hukuk ve adaletin dumanı tüten umuduyla buluşalım” diyerek, partilileri ve tüm vatandaşları Çağlayan’a çağırdı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑