whatsapp

Güncel

ZEKİ FETTAH TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden TÜKODER Gebze Şubesi eski Başkanı Zeki Fettah (44) Köşklüçeşme mahallesi Ebubekir Sıddık Camii’nde kılınan namazın ardından Pelitli’de toprağa verildi.

21 Mart 2017 Saat: 21:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.561 kez okunmuştur

ZEKİ FETTAH TOPRAĞA VERİLDİ
ZEKİ FETTAH TOPRAĞA VERİLDİ

Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden TÜKODER Gebze  Şubesi eski Başkanı Zeki Fettah (44) dün öğle namazı sonrası Köşklüçeşme mahallesi Ebubekir Sıddık Camii’nde kılınan namazın ardından Pelitli’de toprağa verildi.

CENAZEYE YOĞUN İLGİ

Köşklüçeşme mahallesi Ebubekir Sıddık Camiinde kılınan cenaze namazına; Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, GTO Başkanı Nail Çiler, CHP eski il başkan vekili Musa Yılmaz, STK Başkanları ve sivil toplum temsilcisi ile Fettah’ın çok sayıda seveni katıldı. 2 çocuk babası olan Fettah’ın kısa bir süre önce de internette; Ölümün saati yok, yanınızdaki kişiye değer verin, kırmayın onu. Durup-durup sevdiğinizi söyleyin, özel hissettirin. En ufak bir şeyde ağlatmayın, üzmeyin. Neden mi, çünkü ölümün saati yok, belki son görüşünüzdür” ifadelerini yayınladığı ortaya çıktı.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Yedincigün Haber Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑